Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 150 g di farina, etwas mehr zum Bestäuben und für die Arbeitsfläche
- 75 g di burro, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua
Ripieno
- 250 g di formaggio Emmental, in Stücken (3 cm)
- 125 g di formaggio Gruviera, in Stücken (3 cm)
- 3 uova
- 100 g di latte
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- ¼ di cucchiaino di sale, nach Belieben
- 1 pizzico di pepe macinato, nach Belieben
- 1 pizzico di paprica, nach Belieben
- 1 pizzico di noce moscata in polvere, nach Belieben
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1627 kJ / 390 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 29 g
Alternatieve recepten
Treccia bernese
1h 45min
Pane ticinese
1h 50 min
Corona dei Re Magi
2h 15min
Polenta ticinese
45min
Insalata di verdura e frutta a crudo
10 min
Crostata al rabarbaro
55min
Feta al cartoccio
25 min
Flammkuchen con patate
1h 30min
Mini-amaretti
1h 30min
Spezzatino alla zurighese
50min
Maccheroni dell'alpigiano
30min
Dolcetti al cocco e cioccolato
20 min