![Pane ripieno Margherita Pane ripieno Margherita](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/be3e733498054904d1d56d1e82cc81e7/Derivates/c45c67e926a251c9eb90fc6f8dfaef67e25141a0.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 240 g di acqua
- ½ cubetto di lievito di birra fresco (circa 20 g), sbriciolato
- 400 g di farina e un altro po' per infarinare
- 20 g di olio di oliva
- 1 ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 1 spicchio di aglio
-
140
g di pomodori, essiccati, sottolio,
sgocciolati - 1 mazzetto di basilico (circa 20 g), le foglioline lavate e asciugate
- 20 g di olio di oliva
- 4 pizzichi di pepe
- 300 g di mozzarella (trancio), tagliata a metà nel senso della lunghezza, in 32 fette
- Voeding
- per 8 porzioni
- Calorieën
- 13193 kJ / 3153.2 kcal
- Eiwitten
- 137.5 g
- Koolhydraten
- 400.9 g
- Vetten
- 116.9 g
- Verzadigd vet
- 46.7 g
- Vezels
- 34.4 g
- Natrium
- 5746.2 mg
Alternatieve recepten
Gelato alla frutta
5 Min
Mousse veloce al caffè
5 Min
Torta al cioccolato e zucchine
1h 25min
Panna cotta
6 Std. 15 Min
Biryani di verdure
50 Min
Glassa al burro
10 min
Flammkuchen con patate
1 Std. 30 Min
Integratore per le difese immunitarie
5 Min
Pasta al forno sprint
55 Min
Cupcake con lamponi e cocco
2h 20 min.
Mousse al Toblerone®
3 Std. 10 Min
Pollo con riso alle zucchine e carote
45 Min