Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 600 g di farina di grano, etwas mehr zum Bearbeiten
- 300 g di acqua
- 1 cubetto di lievito di birra fresco (80 g)
- ½ cucchiaino di zucchero
- 2 cucchiaini di sale
- 50 g di olio vegetale
Burro alle erbe aromatiche
- 1 spicchio di aglio
- 1 cipolla, halbiert
- 3 rametti di prezzemolo fresco, abgezupft
- 3 rametti di basilico, fresco, abgezupft
- 100 g di burro, non salato, weich, in Stücken
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1183 kJ / 283 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 2.5 g
Alternatieve recepten
Treccia bernese
1h 45 min
Pane ticinese
1h 50 min
Panini del 1° Agosto
1h 10 min
Panini allo yogurt con sesamo
1sa 30 dk
Baguette
3h 45min
Panini al müesli (dolci)
Geen beoordelingen
Pane all'aglio e alle erbe aromatiche
3 godz. 30 min
Baguette
4h
Burro alle erbe
5 min
Panini cotti a vapore
2 godz. 10 min
Pane per toast
3sa
Treccia della domenica in due varianti
2 godz. 10 min