Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 600 g di farina di grano, etwas mehr zum Bearbeiten
- 300 g di acqua
- 1 cubetto di lievito di birra fresco (80 g)
- ½ cucchiaino di zucchero
- 2 cucchiaini di sale
- 50 g di olio vegetale
Burro alle erbe aromatiche
- 1 spicchio di aglio
- 1 cipolla, halbiert
- 3 rametti di prezzemolo fresco, abgezupft
- 3 rametti di basilico, fresco, abgezupft
- 100 g di burro, non salato, weich, in Stücken
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1183 kJ / 283 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 2.5 g
Alternatieve recepten
Treccia bernese
1 Std. 45 Min
Sciroppo al ginger
1h
Pane ticinese
1h 50 min
Cuchaule (Pane allo zafferano)
2h 30min
Salmone su cavolo alla panna con patate al prezzemolo
Geen beoordelingen
Caramelle alle erbe aromatiche
1h 10min
Treccia con mirtilli rossi
Geen beoordelingen
Panini al müesli (dolci)
2h
Insalata di couscous
50 phút
Pane all'aglio e alle erbe aromatiche
3h 30min
Pane al latte
2 Std. 20 Min
Panini del 1° Agosto
1h 10min