Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di farro in grani
- 400 g di farina + q.b. per infarinare
- 1 cubetto di lievito fresco (40 g)
- 80 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 20 g di olio di oliva
- 400 g di yogurt
- 1 uovo sbattuto, per spennellare
- Semi di sesamo, per decorare
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 771 kJ / 184 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Treccia bernese
1 godz. 45 min
Pane alle olive
2 Std. 20 Min
Pane ticinese
1h 50 min
Pane paesano
3 Std.
Panini del 1° Agosto
1h 10min
Pane per toast
3 Std.
Farina integrale
5 dk
Bastoncini alle nocciole
1h 50 min
Pane per toast
3 Std.
Pane a fisarmonica alle erbe
1 Std. 20 Min
Brezel (Cialde croccanti)
2 godz. 30 min
Dolcetti al cocco e cioccolato
20 Min