Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lievitino
- 150 g di acqua
- 1 pezzetto di lievito di birra fresco, delle dimensioni di un pisello (1 g)
- 150 g di farina di farro bianca
Pane dolce
- 275 g di farina di farro bianca, + q.b. per spianare
-
½ - 1
cucchiaino di semi di anice, interi
of ½ - 1 cucchiaino di semi di finocchio secco, interi - 140 g di acqua, fredda
- olio vegetale per ungere
- 10 g di lievito di birra fresco
- 50 g di burro, non salato, freddo, a pezzi
- 40 - 45 g di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 8605 kJ / 2055 kcal
- Eiwitten
- 53 g
- Koolhydraten
- 335 g
- Vetten
- 55 g
- Verzadigd vet
- 27 g
- Vezels
- 29 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane di farro alle nocciole
2h 50min
Pane di spelta (con pezzo scottato)
11 Std.
Barrette al sesamo
30 min
Croissant
7 Std. 30 Min
Grissini
2 godz.
Pane integrale in cassetta
4 Std.
Pane rustico
2 godz.
Pane paesano
3h
Tirggel (Biscotti speziati di Zurigo)
48 godz. 45 min
Cracker di frumento al rosmarino
1 godz. 15 min
Bevanda disintossicante alla pera e mela
10 min
Pane di segale vallesano
10 Std.