Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pavlove
- 150 g di zucchero
- 150 g di zucchero a velo
- 150 g di albumi
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaio di aceto
Mousse al caramello
- 250 g di zucchero
- 1030 g di acqua
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- 30 g di burro freddo, in un unico pezzo (60 x 40 mm)
- 430 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 cucchiaio di aceto
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 2047 kJ / 489.3 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 70.3 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 14.3 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 52.1 mg
Alternatieve recepten
Lemon curd
20min
Fragole sottovuoto con salsa al cioccolato bianco
2h
Crema ai frutti rossi
20min
Piccole lemon meringue pie
2hod. 35min
Spumoso alla ricotta con salsa alle fragole
20min
Pavlova
2h 45min
Mousse al caramello salato
5 Std. 30 Min
Mini pavlove
2h 30 min
Salsa al caramello (TM6)
1 Std. 30 Min
Pavlova con coulis di lamponi, fichi e melagrana
6h
Caramello salato
1h
Panna cotta con salsa al caramello
6 godz. 20 min