Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pavlove
- 150 g di zucchero
- 150 g di zucchero a velo
- 150 g di albumi
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaio di aceto
Mousse al caramello
- 250 g di zucchero
- 1030 g di acqua
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- 30 g di burro freddo, in un unico pezzo (60 x 40 mm)
- 430 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 cucchiaio di aceto
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 2047 kJ / 489.3 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 70.3 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 14.3 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 52.1 mg
Alternatieve recepten
Salsa al caramello (TM6)
1h 30min
Ganache al cioccolato
12h 20min
Caramello liquido
35 Min
Mini pavlove
2h 30min
Pavlova con coulis di lamponi, fichi e melagrana
6 Std.
Cioccolato temperato
15 Min
Liquore al caramello
72 godz.
Tartellette con curd ai lamponi
4h
Lemon curd
20 Min
Caramello salato
1h
Pavlova
2h 45min
Salsa alla vaniglia (crema inglese)
15 Min