Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lievitino
- 100 g di acqua
-
10
g di lievito madre di segale
of 1 g di lievito di birra fresco - 75 g di farina di segale
Starter
- 40 g di nocciole sgusciate e spellate
- 30 g di uva passa
- 40 g di mirtilli rossi disidratati
- 30 g di semi di girasole
- 30 g di semi di lino
- 50 g di fiocchi di avena
- 50 g di fiocchi di farro
- 220 g di acqua
Impasto
- 1770 g di acqua (di cui 270 g fredda)
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 25 g di miele
- 300 g di farina tipo 0 forte (almeno W320) + q.b.
- 150 g di farina di farro integrale
- 10 g di sale
- 15 g di burro + q.b.
- 30 g di succo di limone
- 3 cucchiai di fiocchi di farro
- 2 cucchiai di semi di sesamo
- 1 cucchiaio di semi di lino
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1218 kJ / 296 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 5.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane ai semi di girasole
22h
Pane veneziano
18 Std. 30 Min
Pane in cassetta semplice
19h
Panini al cumino
16 Std. 30 Min
Pane di segale
20 Std. 30 Min
Pane alla zucca con uvetta
19h
Pane di segale e erbe aromatiche
17h 30min
Panini della Val Venosta
15 Std. 30 Min
Panini con crema alle nocciole
5h 30min
Pane contadino
19h
Pane morbido di farro
19h
Pane semplice
4h