Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lievitino
- 190 g di acqua
-
15
g di lievito madre di segale
of 1 ½ g di lievito di birra fresco - 150 g di farina di segale
Pane
- 670 g di acqua (di cui 160 g fredda)
- 100 g di ricotta vaccina fresca, ben scolata dal siero
- 400 g di farina tipo 0 forte (almeno W320) + q.b.
- 10 g di sale
- 3 cucchiaini di erbe aromatiche secche miste (ad es. timo, origano, basilico, rosmarino)
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- 2 - 3 foglie di salvia fresca, lavate
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 8501 kJ / 2129 kcal
- Eiwitten
- 69 g
- Koolhydraten
- 397 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 26.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane semplice
4 Std.
Pane contadino
19 Std.
Pane in cassetta pepe e curcuma
4 Std.
Pane di segale
20 Std. 30 Min
Pane ai semi di girasole
22 Std.
Pane tartaruga
20h
Panini al cumino
16h 30min
Pane veneziano
18 Std. 30 Min
Pane morbido di farro
19 Std.
Panini di segale
12 godz.
Pane in padella
18 Std.
Pane rustico svizzero
28sa