Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisée
- 200 g di farina tipo 0
- 80 g di burro freddo, a pezzi + q.b.
- 60 g di acqua fredda
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 30 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
- 250 g di formaggio di capra fresco
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 30 g di speck a fette
- 100 g di fichi con la buccia e rondelle (5 mm circa) (vedere consigli)
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1293.4 kJ / 304.6 kcal
- Eiwitten
- 12.1 g
- Koolhydraten
- 20.4 g
- Vetten
- 19.6 g
- Verzadigd vet
- 12.3 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 52.5 mg
Alternatieve recepten
Frullato fresco mela, anguria e zenzero
10 min
Sandwich di panettone con vitello tonnato
Geen beoordelingen
Torta salata di tagliatelle di verdure flambée con Halloumi
Geen beoordelingen
Crumble estivo alla fragola e yogurt
20 min
Insalata di pere e formaggio erborinato con nocciole (TM6)
15 min
Cioccolata calda al pistacchio
15 min
Menù: Filetti di pesce in salsa verde con fagiolini; riso pilau; mousse limone e basilico (Bimby Friend)
55min
Cestini al formaggio con salsa al peperoncino e confettura di lamponi
2 godz. 15 min
Biscotti integrali di frutta secca
2h
Bhajis di cipolla con salsa allo yogurt e coriandolo (TM6)
1h
Alberello di biscotti cacao e peperoncino
2h
Tiramisù ai pistacchi
5 Std. 30 Min