Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g di acqua
- 3 ½ cucchiaini di sale
- 250 g di pasta secca, tipo pipe
- 200 g di formaggio Appenzeller, in Stücken (3 cm)
- 100 g di cetriolini sott'aceto, halbiert
- 150 g di prosciutto cotto a cubetti
- 200 g di pomodori ciliegino, halbiert
- 180 g di yogurt naturale
- 60 g di maionese
- 1 cucchiaio di senape
- 3 cucchiai di olio di colza
- 2 cucchiai di aceto di mele
- 1 pizzico di pepe macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2114 kJ / 505 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 31 g
Alternatieve recepten
Omini di pasta (Grittibänze)
2h 10 min
Riso casimiro
45 Min
Insalata di verdura e frutta a crudo
10 Min
Bocconcini di pesce con salsa tartara
50 min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Carac (Tortini al cioccolato)
2h
Cornetti con carne macinata
30 min
Insalata di salsiccia e formaggio
10 Min
Tartare di verdure
25 min
Tabulè di quinoa e tonno
40 min
Treccia della domenica in due varianti
2h 10 min
Crostata di cipolle e formaggio
1h 15min