Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- burro, per imburrare
- 270 g di pasta sfoglia pronta, (circa 24 x 40 cm)
- 150 g di formaggio semistagionato, a pezzi (3 cm) (es. Gruviera o Gouda)
- 150 - 170 g di cuori di carciofo in scatola, sgocciolati
- 60 g di pomodori secchi, sott'olio, sgocciolati
- 200 g di panna acida (20% di grassi)
- 2 uova
- 20 foglie di basilico fresco, tagliate in strisce sottili
- ¼ di cucchiaino di origano, secco
- ¾ di cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato fresco
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1731 kJ / 414 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 5.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fonduta moitié-moitié
Geen beoordelingen
Polpettine di carne speziate con spaghetti cinesi alle verdure
1 Std. 20 Min
Focaccia con pomodori
40 Min
Risotto ai funghi con insalata di zucca
Geen beoordelingen
Cake al limone sofficissimo
1 Std. 30 Min
Focaccia alle olive
2h 20min
Tiramisù
5h 40min
Biberli dell'Appenzello
Geen beoordelingen
Brunsli di Basilea
8h 40 min.
Pasta al forno dell'alpigiano
50 min
Hamburger vegano di fagioli
1 Std. 20 Min
Panini Pita
2h