![Polenta ai porri con topping di castagne (2 porzioni) Polenta ai porri con topping di castagne (2 porzioni)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/b77f8fb5a7c640b4508fe0a5166822a5/Derivates/2460d8a6fc77d11e138634bf37fcb453c10ed777.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano reggiano, a pezzi (2 cm)
- 180 g di porri, tagliati a metà per il lungo, a pezzi (4 cm)
- 15 g di burro, non salato
- 130 g di farina di mais, bramata (tempo di cottura 40 min.)
- ½ spicchio di aglio, schiacciato
- 500 g di acqua
- 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
- 40 g di pancetta a cubetti
- 100 g di castagne congelate, scongelate e tagliate a metà
- 3 cucchiai di acqua
- 2 pizzichi pepe macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2343 kJ / 562 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 69 g
- Vetten
- 21 g
Alternatieve recepten
Indian Butter Chicken veloce
45 分钟
Crostata di formaggio Gruviera
Geen beoordelingen
Zuppa di noodle tailandese
35min
Mousse di tonno
5 分钟
Besciamella
15min
Torta salata di spinaci e pomodorini
1小时 45 分钟
Ravioli 'Shao mai'
Geen beoordelingen
Torta di mele americana
1 Std. 20 Min
Pizzoccheri di Poschiavo con verdure
1h 30min
Tartare di uova
35min
Zuppa d'orzo grigionese
55min
Purea di patate
45 分钟