Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano reggiano, a pezzi (2 cm)
- 180 g di porri, tagliati a metà per il lungo, a pezzi (4 cm)
- 15 g di burro, non salato
- 130 g di farina di mais, bramata (tempo di cottura 40 min.)
- ½ spicchio di aglio, schiacciato
- 500 g di acqua
- 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
- 40 g di pancetta a cubetti
- 100 g di castagne congelate, scongelate e tagliate a metà
- 3 cucchiai di acqua
- 2 pizzichi pepe macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2343 kJ / 562 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 69 g
- Vetten
- 21 g
Alternatieve recepten
Bistecca di collo di maiale con burro all’aglio e pomodoro
Geen beoordelingen
Salmone all'arancia con couscous di broccoli
25min
Insalata di würstel e formaggio (TM6)
Geen beoordelingen
Grittibänz dolci
2 Std. 15 Min
Polenta ai porri con topping di castagne
Geen beoordelingen
Kipferl alla vaniglia
1 Std. 30 Min
Zuppa di porri e formaggio
30min
Mousse di tonno
5min
Crostata di marmellata
1h 10min
Torta di pane
1h 20min
Torta al cioccolato e fragole
4 Std. 45 Min
Pasta con ajvar e porro
30min