Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano reggiano, a pezzi (2 cm)
- 180 g di porri, tagliati a metà per il lungo, a pezzi (4 cm)
- 15 g di burro, non salato
- 130 g di farina di mais, bramata (tempo di cottura 40 min.)
- ½ spicchio di aglio, schiacciato
- 500 g di acqua
- 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
- 40 g di pancetta a cubetti
- 100 g di castagne congelate, scongelate e tagliate a metà
- 3 cucchiai di acqua
- 2 pizzichi pepe macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2343 kJ / 562 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 69 g
- Vetten
- 21 g
Alternatieve recepten
Tartare di verdure
25 Min
Salsa per insalata ai semi di zucca
10 Min
Pane ticinese
1h 50 min
New York cheesecake
6 Std. 30 Min
Formaggio a fette cotto al forno
35 Min
Bistecca di collo di maiale con burro all’aglio e pomodoro
Keine Bewertungen
Torta salata con formaggio e porri
1h 5 phút
Torta di pane
1h 20min
Pollo in salsa di pesche
Keine Bewertungen
Torta salata alle verdure (TM6)
25 Min
Bocconcini di pesce con salsa tartara
50 phút
Insalata arcobaleno veloce
10 Min