Risotto alla parmigiana
TM6 TM5

Risotto alla parmigiana

4.7 (16 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
  • 1 scalogno (30 g circa)
  • 40 g di burro
  • 10 g di olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso per risotto (es. Carnaroli, Arborio), cottura 14-15 minuti
  • 60 g di vino bianco, secco
  • 820 g di acqua
  • 1 cubetto di dado per brodo di carne o vegetale
    of 1 cucchiaino colmo di dado per brodo
  • ½ - 1 cucchiaino di sale, a seconda del gusto personale

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
1812 kJ / 433 kcal
Eiwitten
9 g
Koolhydraten
63 g
Vetten
15 g
Vezels
1.8 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten