![Pesto alla genovese Pesto alla genovese](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/72763_752-0-4480-4480.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 30 g di pinoli
- 1 spicchio di aglio (optioneel)
- 80 g di foglie di basilico fresco
- 150 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 ricetta completa
- Calorieën
- 7741 kJ / 1848 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 190 g
- Vezels
- 4.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Dado vegetale
1 Std.
Piadina romagnola
15 Min
Purè di patate
45 Min
Parmigiano grattugiato
5 Min
Gnocchi di patate
1h 15min
Crema al caffè
15 Min
Gnocchi di patate
1h 30min
Piadina romagnola
15 Min
Risotto alla parmigiana
30 Min
Burro
Geen beoordelingen
Pesto alla genovese
20 Min
Salmone con asparagi e grano
40 Min