Pesto alla genovese
TM5 TM6

Pesto alla genovese

5.0 (39 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 30 g di pinoli
  • 1 spicchio di aglio (optioneel)
  • 80 g di basilico, fresco, le foglie lavate ed asciugate
  • 150 g di olio extravergine di oliva
  • ½ cucchiaino di sale

Voeding
per 1 bicchiere
Calorieën
7741 kJ / 1848 kcal
Eiwitten
34 g
Koolhydraten
7 g
Vetten
190 g
Vezels
4.6 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten