Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 300 g di acqua
-
½
cubetto di lievito fresco (20 g)
of 2 cucchiaini di lievito secco - 1 cucchiaino di zucchero
- 40 g di olio di oliva + q.b. per oliare
- 420 g di farina
- 2 cucchiaini di sale
Terminare la preparazione
- 20 g di olio di oliva + q.b. per oliare
- 20 g di acqua
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 2 - 3 pizzichi di sale grosso
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1397 kJ / 334 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 54.4 g
- Vetten
- 10.7 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Pane ticinese
1 godz. 50 min
Crema Thermomix®
45 min
Panini del 1° Agosto
1h 10min
Biscotti milanesini
3h
Impasto per pizza
1h
Focaccia con pomodori
40 min
Gnocchi di patate
1h 15 min
Tiramisù
5 Std. 40 Min
Gnocchi di patate
1 godz. 30 min
Pane tipo ciabatta
1 godz. 45 min
Crostata salata di spinaci
1h
Focaccia con patate e rosmarino
2h 35min