![Focaccia al rosmarino Focaccia al rosmarino](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6e729d6a-adfa-4492-ae57-0e3be1f8d945/Derivates/f5669723-ebdf-444c-bbb1-b54f1ab1d8f7.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 300 g di acqua
-
½
cubetto di lievito fresco (20 g)
of 2 cucchiaini di lievito secco - 1 cucchiaino di zucchero
- 40 g di olio di oliva + q.b. per oliare
- 420 g di farina
- 2 cucchiaini di sale
Terminare la preparazione
- 20 g di olio di oliva + q.b. per oliare
- 20 g di acqua
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 2 - 3 pizzichi di sale grosso
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1397 kJ / 334 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 54.4 g
- Vetten
- 10.7 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Pane ticinese
1u. 50min
Focaccia con pomodori
40 Min
Torta di mele
1h
Impasto per pizza
1h
Torta di mele
1 Std. 30 Min
Tiramisù
5 godz. 40 min
Gnocchi di patate
1 Std. 30 Min
Pizza Margherita
2u.
Crêpes
1 Std. 20 Min
Torta della nonna
4h
Focaccia alle cipolle
2h 20 min
Gnocchi di ricotta e barbabietola
1 Std. 30 Min