Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Risotto
- 50 g di nocciole sgusciate, con la buccia
- ½ mazzetto di salvia fresca (circa 10 g), le foglioline lavate e asciugate
- 80 g di Parmigiano reggiano, a pezzi (2 cm)
- 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio di oliva
- 300 g di riso per risotto (cottura: 20 min.)
- 100 g di vino bianco
- 700 g di acqua
- 2 dadi per brodo di manzo (per 0.5 l)
- 2 bustine di zafferano in polvere
Scaloppine
- 40 g di burro, non salato
- 2 cucchiai di olio di arachidi
- 12 scaloppine di vitello (circa 50 g ciascuno)
- ½ cucchiaino di sale
- 12 pizzichi di pepe macinato
- 2 cucchiai di glassa di aceto balsamico
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3277 kJ / 783 kcal
- Eiwitten
- 48.8 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 34 g
Alternatieve recepten
Impasto per pizza
1h
Sugo alla bolognese
3h 15 min
Insalata di couscous
50min
Besciamella
15min
Ragù di carne alla bolognese
1h 30min
Spaghetti alla carbonara
30min
Risotto al parmigiano
25 min
Besciamella
15min
Purè di patate nature
55min
Risotto ai funghi porcini con brie
35 Min
Risotto ai pomodori con burrata
30min
Purea di patate
45min