Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano, a pezzi (3 cm)
- 50 g di cipolle, a metà
- 40 g di olio di oliva
- 40 g di burro
- 320 g di riso per risotto, (ad esempio Carnaroli)
- 60 g di vino bianco
- 720 g di acqua
- 2 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l ciascuno cubetto)
- 500 g di asparagi verdi (tagliare le punte, rimuovere la parte legnosa e tagliare il resto a rondelle dello spessore di ½ cm)
- 100 g di prosciutto crudo, a fette
- 50 g di mandorle a bastoncini
- 1 pizzico di sale
- 150 g di foglie di spinaci fresche
- 90 g di latte acidulo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3008 kJ / 718 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 36 g
Alternatieve recepten
Zuppa di zucca
35min
Risotto ai funghi porcini con brie
35min
Riso casimiro
45 dk
Risotto alla barbabietola con saltimbocca
45 dk
Pizza alla romana
Geen beoordelingen
Zuppa di zucca e mela con petto di pollo
40 dk
Arancini di riso
3h 5min
Risotto con carote e endivia belga
40 dk
Fusilli ai carciofi e piselli
30 dk
Penne lisce al ragù di trevisana
40 dk
Risotto ai broccoli con parmigiano reggiano alle nocciole
40 dk
Curry thailandese veloce con pollo
40 dk