![Risotto con spinaci ed asparagi Risotto con spinaci ed asparagi](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D6E8694B-BC4E-4FB2-AF17-ABD9AB025C1C/Derivates/7c5a4fb7-4a94-4b1d-aa62-cf831481b8c9.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano, a pezzi (3 cm)
- 50 g di cipolle, a metà
- 40 g di olio di oliva
- 40 g di burro
- 320 g di riso per risotto, (ad esempio Carnaroli)
- 60 g di vino bianco
- 720 g di acqua
- 2 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l ciascuno cubetto)
- 500 g di asparagi verdi (tagliare le punte, rimuovere la parte legnosa e tagliare il resto a rondelle dello spessore di ½ cm)
- 100 g di prosciutto crudo, a fette
- 50 g di mandorle a bastoncini
- 1 pizzico di sale
- 90 g di latte acidulo
- 150 g di foglie di spinaci fresche
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3008 kJ / 718 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 36 g
Alternatieve recepten
Risotto ai broccoli con parmigiano reggiano alle nocciole
40 Min
Riso casimiro
45 Min
Risotto alla barbabietola con saltimbocca
45 Min
Risotto ai funghi porcini con brie
35 min
Zuppa di asparagi e aneto
25 Min
Insalata di couscous
50 Min
Torta di mele
1 Std. 30 Min
Risotto allo zafferano di Mund
45 Min
Bucatini alle melanzane, pomodori e funghi porcini
50 Min
Risotto zucca e pancetta
25 Min
Crema Thermomix®
45 Min
Pappardelle rucola e ricotta
1 Std.