![Risotto ai funghi porcini con brie Risotto ai funghi porcini con brie](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A2ED781D-6733-4B47-AD52-CE71C1940925/Derivates/F2C6860B-8BF1-4462-BDB8-98CCAE2A11A6.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di mini brezel, salati
- 5 rametti di timo fresco, le foglioline di 3 rametti lavate e asciugate
- 800 g di acqua
- 25 g di funghi porcini secchi
- 2 cubetti di dado per brodo ai funghi (per 0,5l)
- 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 1 spicchio di aglio
- 1 cucchiaio di burro, non salato
- 300 g di riso per risotto
- 100 g di vino bianco, secco
- 200 g di formaggio Brie
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2247 kJ / 538 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 72 g
- Vetten
- 19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto con spinaci ed asparagi
40min
Spumone al caffè
15min
Preimpasto per pane
24sa 30 dk
Risotto ai funghi con insalata di zucca
Geen beoordelingen
Carciofi alla romana
50min
Insalata di couscous
50min
Crema gianduia
15min
Risotto allo zafferano di Mund
45min
Manzo alla Stroganoff
45min
Marmellata di albicocche per la dispensa
Geen beoordelingen
Crema Thermomix®
45min
Vellutata di verdure
40min