Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di mini brezel, salati
- 5 rametti di timo fresco, le foglioline di 3 rametti lavate e asciugate
- 800 g di acqua
- 25 g di funghi porcini secchi
- 2 cubetti di dado per brodo ai funghi (per 0,5l)
- 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 1 spicchio di aglio
- 1 cucchiaio di burro, non salato
- 300 g di riso per risotto
- 100 g di vino bianco, secco
- 200 g di formaggio Brie
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2247 kJ / 538 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 72 g
- Vetten
- 19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmone su cavolo alla panna con patate al prezzemolo
Geen beoordelingen
Asparagi con patate e salsa olandese allo yogurt
45min
Risotto alla milanese
30 min
Vin brûlé bianco
20 min
Cotechino e lenticchie
1h
Risotto alla parmigiana
30 min
Besciamella
15min
Insalata di carote con cracker al sesamo
1h
Risotto con spinaci ed asparagi
40min
Panna cotta
6h 10min
Filetto di maiale in salsa al vino rosso e contorno di carote
45min
Gnocchi Tricolore
35 min