Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 800 g di patate farinose a fette
- 1000 g di acqua
- 300 g di farina + q.b.
- 1 uovo (da 60 g circa)
- 1 ½ - 2 cucchiaini di sale, a seconda del gusto personale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1410 kJ / 337 kcal
- Eiwitten
- 13.4 g
- Koolhydraten
- 65.4 g
- Vetten
- 4.2 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Confettura di prugne
Geen beoordelingen
Bistecche di scamone con purè di cipolle stufate e salsa allo sherry
Geen beoordelingen
Purè di patate nature
55min
Panna cotta
6h 15min
Marmellata di prugne per la dispensa
55min
Marmellata di albicocche per la dispensa
Geen beoordelingen
Risotto alla milanese
30min
Besciamella
15min
Pesto di basilico
10min
Crostata di marmellata
1h 10min
Besciamella
15min
Polenta con ragù di funghi
45min