Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 800 g di patate farinose a fette
- 1000 g di acqua
- 300 g di farina + q.b.
- 1 uovo (da 60 g circa)
- 1 ½ - 2 cucchiaini di sale, a seconda del gusto personale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1410 kJ / 337 kcal
- Eiwitten
- 13.4 g
- Koolhydraten
- 65.4 g
- Vetten
- 4.2 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Treccia al burro a 6 capi
2 godz. 35 min
Pane paesano
3sa
Tartare di carne
30 min
Confettura di prugne
Geen beoordelingen
Confettura di pesche e banane
Geen beoordelingen
Torta di mele con crumble
2 godz. 30 min
Purea di mele per la dispensa
Geen beoordelingen
Besciamella
15 min
Pizza margherita
2 godz. 10 min
Besciamella
15 min
Purè di patate nature
55min
Crostata di marmellata
1h 10 min