Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 175 g di latte
- 175 g di acqua, tiepida
-
½
cubetto di lievito fresco (circa 20 g), sbriciolato
of 1 bustina di lievito secco (7 g) - 500 g di farina rustica, e un po' di più per cospargere
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 978 kJ / 234 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 2 g
Alternatieve recepten
Pane bigio in casseruola
2 Std. 25 Min
Pane di spelta (con pezzo scottato)
11h
Pane di frumento e farro
12 Std.
Grissini
2 Std.
Pane alle olive
2h 20min
Pane tipo ciabatta
1 Std. 45 Min
Pane integrale in cassetta
4 Std.
Pane rustico
2 Std.
Cuchaule (Pane allo zafferano)
2h 30min
Focaccia croccante
2h 10min
Pane tipo ciabatta
1 Std. 45 Min
Pane ticinese
1h 50min