Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 175 g di latte
- 175 g di acqua, tiepida
-
½
cubetto di lievito fresco (circa 20 g), sbriciolato
of 1 bustina di lievito secco (7 g) - 500 g di farina rustica, e un po' di più per cospargere
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 978 kJ / 234 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 2 g
Alternatieve recepten
Pane di frumento e farro
12hod.
Pane ticinese
1 Std. 50 Min
Pane alle olive
2 godz. 20 min
panini al latte
2h 5 min
Impasto per pizza
1 godz.
Pane di spelta (con pezzo scottato)
11h
Pane alle olive
2 godz. 20 min
Pane al latte
2 godz. 20 min
Pane integrale in cassetta
4h
Pane rustico
2 godz.
Pane al pomodoro e basilico
1 godz. 45 min
Pane bigio in casseruola
2hod. 25min