Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Stampo
- ½ cucchiaio di burro, non salato, per imburrare
Impasto
- 220 g di farina bianca
- 85 g di burro, non salato, a cubetti (2 cm)
- 60 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno e bagna
- 50 g di mandorle
- 600 g di albicocche, tagliate in quattro
- ½ stecca di vaniglia
- 50 g di zucchero
- 200 g di panna acida
- 100 g di latte
- 2 cucchiai di amido di mais (maizena)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3116 kJ / 746 kcal
- Eiwitten
- 13.1 g
- Koolhydraten
- 73 g
- Vetten
- 43 g
Alternatieve recepten
Impasto per pizza
1 Std.
Pasta frolla dolce
1 Std. 50 Min
Torta di mele
1 Std.
Torta allo yogurt
1 Std. 40 Min
Torta di mele
1 Std. 30 Min
Besciamella
15 Min
Pasta frolla
1 Std. 50 Min
Torta di mele facile
45 Min
Besciamella
15 Min
Salsa di pomodoro per tutti i giorni
30 Min
Purè di patate nature
55min
Crostata di marmellata
1 Std. 10 Min