Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Stampo
- ½ cucchiaio di burro, non salato, per imburrare
Impasto
- 220 g di farina bianca
- 85 g di burro, non salato, a cubetti (2 cm)
- 60 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno e bagna
- 50 g di mandorle
- 600 g di albicocche, tagliate in quattro
- ½ stecca di vaniglia
- 50 g di zucchero
- 200 g di panna acida
- 100 g di latte
- 2 cucchiai di amido di mais (maizena)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3116 kJ / 746 kcal
- Eiwitten
- 13.1 g
- Koolhydraten
- 73 g
- Vetten
- 43 g
Alternatieve recepten
Torta di mele
1h
Purè di patate nature
55 phút
Crostata di marmellata
1h 10min
Torta allo yogurt
1h 40min
Confettura di cipolle rosse
25 Min
Biscotti al burro
50 phút
Marmellata di prugne per la dispensa
55 phút
Torta soffice al cioccolato e caffè
1h 20min
Impasto per pizza
1h
Torta di mele
1h 30 phút
Pizza margherita
2 godz. 10 min
Crostata di marmellata ai frutti di bosco
2h 35 min