Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di farina
-
½
cubetto di lievito fresco (ca. 10 g), sbriciolato
of 1 bustina di lievito secco (7 g) - 1 ½ cucchiaino di sale
- 300 g di acqua, tiepida
- 25 g di olio di colza
- 1 cucchiaio di acqua
- 1 uovo, sbattuto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 861 kJ / 206 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 4 g
Alternatieve recepten
Corona dei Re Magi
2h 15 min
Treccia bernese
1h 45 min
Pane veloce
1u. 15min
Pane a fisarmonica alle erbe
1 Std. 20 Min
Pane al latte
2h 20min
Panini del 1° Agosto
1 Std. 10 Min
Pizzoccheri di Poschiavo con verdure
1 Std. 30 Min
Pizza margherita
2 Std. 10 Min
Pane al pomodoro e basilico
1h 45 min
Biscotti milanesini
3 Std.
Pane bigio in casseruola
2h 25min
Pane paesano
3 Std.