Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di latte
- 75 g di burro, a pezzi
-
¾
di cubetto di lievito fresco (ca. 20 g), sbriciolato
of 1 ½ bustina di lievito secco (10 g) - 500 g di farina
- 3 cucchiai di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di uvetta sultanina, messa per un’ora in ammollo nell’acqua calda, strizzata
- 1 uovo, sbattuto, per spennellare
- 1 - 2 cucchiai di mandorle affettate a lamelle
- 1 cucchiaio di granella di zucchero
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1444 kJ / 345 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 10 g
Alternatieve recepten
Treccia bernese
1h 45min
Pane ticinese
1h 50min
Panini del 1° Agosto
1 Std. 10 Min
Biscotti milanesini
3h
Corona dei Re Magi con uvetta
1h 55min
Grittibänz dolci
2 godz. 15 min
Omini di pasta (Grittibänze)
2h 10min
Foresta nera
2 godz. 30 min
Treccia della domenica in due varianti
2h 10min
Rösti alla bernese
40 Min
Strudel di mele con salsa alla vaniglia
1 Std. 20 Min
Dolcetti al cocco e cioccolato
20 min