Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di latte
- 75 g di burro, a pezzi
-
¾
di cubetto di lievito fresco (ca. 20 g), sbriciolato
of 1 ½ bustina di lievito secco (10 g) - 500 g di farina
- 3 cucchiai di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di uvetta sultanina, messa per un’ora in ammollo nell’acqua calda, strizzata
- 1 uovo, sbattuto, per spennellare
- 1 - 2 cucchiai di mandorle affettate a lamelle
- 1 cucchiaio di granella di zucchero
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1444 kJ / 345 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 10 g
Alternatieve recepten
Kipferl alla vaniglia
1h 30min
Omini di pasta (Grittibänze)
2 godz. 10 min
Treccia bernese
1h 45 min
Panini del 1° Agosto
1h 10 min
Torta di carote
1h 10 min
Biscotti milanesini
3 godz.
Riso casimiro
45min
Tortine al formaggio
50min
Polenta ticinese
45min
Zuppa d'orzo grigionese
55min
Treccia della domenica in due varianti
2 godz. 10 min
Torta di carote argoviese
2h