Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa tartara
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco, (circa 10 g), le foglie lavate e asciugate
- 60 g di cetriolino sott'aceto, tagliate a metà
- 30 g di cipolle bianche, tagliate a metà
- 1 uovo sodo
- 1 cucchiaio di capperi sott'aceto, sgocciolati
- 250 g di olio di semi di girasole
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 2 cucchiaini di senape
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
Bocconcini di pesce
- 200 g di birra (chiara) o 200 g di acqua minerale gassata
- 150 g di farina
- 1 ¼ cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di lievito in polvere
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 500 g di filetti di pesce persico senza pelle, tagliati a metà per il lungo a seconda della grandezza
- 1 limone, a fettine
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4710 kJ / 1137 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 97 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Corona dei Re Magi
2 Std. 15 Min
Salsa french dressing
20 Min
Strudel di mele con salsa alla vaniglia
1小时 20 分钟
Tartare di verdure
25min
Maccheroni dell'alpigiano
45 Min
Salsa per insalata ai semi di zucca
10min
Spezzatino alla zurighese
50 Min
Tarte flambé con pancetta
40 Min
Guacamole
5min
Biberli dell'Appenzello
2h 20min
Biscotti milanesini
3 Std.
Fonduta moitié-moitié
20 Min