Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di olio di oliva
- 120 g di cipolle, tagliate in quarti
- 2 spicchi di aglio
- 700 g di controfiletto di manzo, tagliato a striscioline (circa 7 x 1,5 cm)
- 10 g di concentrato di pomodoro
- 300 g di funghi champignon, a fette
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 200 g di panna, min. 30% di grassi
- 8 - 10 rametti di prezzemolo fresco, tagliati, per guarnire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1506 kJ / 360 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 34 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fonduta moitié-moitié
Geen beoordelingen
Gamberi al curry
35 Min
Polenta ticinese
45min
Biscotti milanesini
3h
Manzo alla Stroganoff
45min
Crostata alla pancetta e porri
1h
Carne di manzo in salsa alla panna e funghi
1h
Flammkuchen vodese
1h 30min
Pollo con riso alle zucchine e carote
45min
Spezzatino alla zurighese
50min
Empanada di tonno
1h 10min
Filetto di maiale in salsa di senape
30min