Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di funghi porcini secchi
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 80 g di cipolla, a metà
- 1 spicchio di aglio
- 2 cucchiai di olio di oliva
- 800 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi, (ad es. collo, spalla)
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 1 cucchiaio di farina
- 300 g di acqua
- 100 g di vino bianco
- 1 dado di carne per brodo (per 0.5 l)
- 2 cucchiai di amido di mais (maizena)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2056 kJ / 494 kcal
- Eiwitten
- 44.3 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 29 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di funghi champignon
20min
Condimento allo yogurt
5min
Zuppa di pesce misto
40min
Menù: risotto agli spinaci con insalata di carote e mele
Geen beoordelingen
Spaghetti alla carbonara
30min
Tajine di agnello con albicocche e miele
1h 30min
Focaccia di verdure
40min
Frizzantino al limone
10min
Risotto salame e piselli
30min
Spezzatino alla zurighese
50min
Risotto ai frutti di mare
1h 15min
Risotto ai pomodori con burrata
30min