Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di funghi porcini secchi
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 80 g di cipolla, a metà
- 1 spicchio di aglio
- 2 cucchiai di olio di oliva
- 800 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi, (ad es. collo, spalla)
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 1 cucchiaio di farina
- 300 g di acqua
- 100 g di vino bianco
- 1 dado di carne per brodo (per 0.5 l)
- 2 cucchiai di amido di mais (maizena)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2056 kJ / 494 kcal
- Eiwitten
- 44.3 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 29 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Corona dei Re Magi con uvetta
1h 55min
Minestrone con ceci
40 Min
Spezzatino alla zurighese
50 Min
Polpette in salsa spagnola
55min
Crostata di formaggio Gruviera
Geen beoordelingen
Zuppa di noodle tailandese
35 Min
Parmigiana di melanzane
2h
Blanquette di vitello
1h 15min
Pollo con couscous
45 Min
Stufato di manzo all’orientale con couscous
40 Min
Integratore per le difese immunitarie
5min
Strudel di cavolo rosso
Geen beoordelingen