Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di olio vegetale
- ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di pepe macinato
- 1 cucchiaino di paprica dolce
- 4 cosce di pollo, con pelle e ossa
- 200 g di cipolle, tagliate a metà
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di concentrato di pomodoro
- 200 g di vino rosso, secco
- 200 g di prosciutto crudo, a dadini
- 400 g di funghi champignon freschi
- 300 g di fondo di manzo
- 2 rametti di rosmarino fresco
- 1 bacello di timo fresco
- 30 g di acqua
- 20 g di amido di mais (maizena)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2725 kJ / 650 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 48 g
- Vezels
- 3.5 g
Alternatieve recepten
Sugo alla bolognese
3óra 15p
Panini con insalata di uova
15min
Filetto di maiale in salsa al vino rosso e contorno di carote
45min
Zuppa di arance e zucca
35min
Riso Casimiro (8 porzioni)
1u.
Crostata di mele
1u. 15min
Risotto con spinaci ed asparagi
40min
Lasagne classiche
2 Std.
Manzo alla Stroganoff
45min
Vellutata di zucca, riso con pesce e verdure, crumble di mele e pere
1u.
Crostini alla mousse di trota
5 min
Stufato con patate e champignon
1u.