Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di olio vegetale
- ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di pepe macinato
- 1 cucchiaino di paprica dolce
- 4 cosce di pollo, con pelle e ossa
- 200 g di cipolle, tagliate a metà
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di concentrato di pomodoro
- 200 g di vino rosso, secco
- 200 g di prosciutto crudo, a dadini
- 400 g di funghi champignon freschi
- 300 g di fondo di manzo
- 2 rametti di rosmarino fresco
- 1 bacello di timo fresco
- 30 g di acqua
- 20 g di amido di mais (maizena)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2725 kJ / 650 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 48 g
- Vezels
- 3.5 g
Alternatieve recepten
Orecchiette e broccoli alla marinara
45 Min
Involtini di pollo con salsa di pomodoro
Geen beoordelingen
Arrosto di lonza con purè di patate
1 Std. 30 Min
Gratin di patate
1 Std. 10 Min
Tortiglioni salmone e gamberetti
40 Min
Spaghetti alla carbonara
30 Min
Menú completo: lenticchie, filetto di maiale e verdure
2 godz. 40 min
Rollè di tacchino con pesto di piselli alla menta
Geen beoordelingen
Polpette di carne in salsa di funghi
35 Min
Risi e bisi
35 Min
Manzo alla Stroganoff
45 Min
Polpettine di carne con purea di patate
1 Std.