Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spinaci
- 100 g di Parmigiano reggiano, a pezzi (2 cm)
- 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 2 spicchi di aglio
- 20 g di burro, non salato
- 1200 g di foglie di spinaci, surgelati, scongelati, sgocciolati (circa 950 g)
- ½ cucchiaino di sale
- 4 pizzichi di pepe macinato
Besciamella
- 500 g di latte, freddo
- 50 g di burro, non salato
- 50 g di farina
- ¾ di cucchiaino di sale
- 4 pizzichi di pepe macinato
- 250 g di ricotta
- 1 limone, buccia grattugiata
- 30 g di succo di limone
Finitura
- 10 g di burro, non salato
- 12 foglie di pasta secca, tipo lasagna (senza precottura)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2858 kJ / 686 kcal
- Eiwitten
- 31.2 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 37 g
Alternatieve recepten
Insalata di patate
1 godz. 5 min
Rigatoni al pesto di zucca e funghi porcini
40 min
Torta salata alle verdure
Geen beoordelingen
Parmigiana al forno
1 godz. 50 min
Risotto ai pomodori con burrata
30 dk
Insalata tiepida di orzo con verdure e pollo
45 min
Tortillas Tex Mex con carne di maiale
1h 20min
Pizzoccheri di Poschiavo con verdure
1 godz. 30 min
Tortini alle verdure
55 min
Torta salata di spinaci e pomodorini
1 godz. 45 min
Cake al limone
1 godz. 5 min
Moussaka di lenticchie
1 godz. 30 min