Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spinaci
- 100 g di Parmigiano reggiano, a pezzi (2 cm)
- 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 2 spicchi di aglio
- 20 g di burro, non salato
- 1200 g di foglie di spinaci, surgelati, scongelati, sgocciolati (circa 950 g)
- ½ cucchiaino di sale
- 4 pizzichi di pepe macinato
Besciamella
- 500 g di latte, freddo
- 50 g di burro, non salato
- 50 g di farina
- ¾ di cucchiaino di sale
- 4 pizzichi di pepe macinato
- 250 g di ricotta
- 1 limone, buccia grattugiata
- 30 g di succo di limone
Finitura
- 10 g di burro, non salato
- 12 foglie di pasta secca, tipo lasagna (senza precottura)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2858 kJ / 686 kcal
- Eiwitten
- 31.2 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 37 g
Alternatieve recepten
Ragù di lenticchie
1h 30min
Bocconcini di pollo e peperoni con pappardelle
40 Min
French Dressing
15 Min
Quiche di salmone e spinaci con feta
1 Std.
Sformato di zucchine
1 Std. 10 Min
Pizzoccheri di Poschiavo con verdure
1h 30min
Piatto misto bernese
1 Std. 15 Min
Flammkuchen con pere e gorgonzola
1 Std.
Vulcano al cioccolato e ciliegie
Geen beoordelingen
Involtini estivi
30 min.
Pesto di basilico
10 Min
Filetto di maiale in crosta
1 Std. 15 Min