Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 1 cucchiaio di burro, non salato, per imburrare
- 150 g di farina semibianca
- 75 g di burro, non salato, a pezzi (2 cm)
- 50 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 150 g di formaggio Appenzeller, a pezzi (2 cm)
- ¼ mazzetto di prezzemolo a foglia liscia, fresco (circa 5 g), le foglioline lavate e asciugate
- 600 g di asparagi verdi
- 200 g di fiocchi di latte (formaggio fresco) al naturale
- 3 uova
- ¾ di cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 2 cucchiai di pangrattato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1654 kJ / 397 kcal
- Eiwitten
- 18.5 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 25 g
Alternatieve recepten
Risotto ai pomodori con burrata
30 Min
Zuppa di zucca
35 min
Quiche ai 4 formaggi
45 Min
Asparagi con patate e salsa olandese allo yogurt
45 Min
Zuppa di mais con wienerli e bürli
25 Min
Zuppa di zucca e mela con petto di pollo
40min
Torta di pane
1h 20 min
Pizzoccheri di Poschiavo con verdure
1 Std. 30 Min
Lasagne classiche
2hod.
Cake al limone
1 godz. 5 min
Zuppa d'orzo grigionese
55 Min
Zuppa di arance e zucca
35 min