Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta
- 300 g di farina
- ½ cucchiaino di sale
- 150 g di burro, freddo, a pezzi
- 1 tuorlo
- 50 g di acqua, ghiacciata
Ripieno
- 200 g di formaggio Gouda, a pezzi
- 150 g di prosciutto cotto, a pezzi
- 200 g di panna molto densa (circa 48% di grassi)
- 4 uova
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato fresco
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 400 g di porro, tagliato a rondelle (5 mm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4728 kJ / 1130 kcal
- Eiwitten
- 37.2 g
- Koolhydraten
- 63.1 g
- Vetten
- 81 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crostata alla pancetta e porri
1h
Foresta nera
2 Std. 30 Min
Rösti alla bernese
40 min
Senape di fichi
Geen beoordelingen
Asparagi con salsa olandese allo yogurt
30 min
Creste di gallo all'anice
Geen beoordelingen
Zuppa d'orzo grigionese
55 min
Minestra di patate dolci con spiedino di pollo
30 min
Quiche di cipolle
1h 15 min
Uova strapazzate con spinaci e formaggio di capra
25 min
Biscotti milanesini
3 Std.
Polenta ticinese
45 min