Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di cipolle, halbiert
- 70 g di sedano rapa, geschält, in Stücken (3 cm)
- 50 g di porri, in Stücken (3 cm)
- 400 g di rapa bianca, geschält, in Stücken (3 cm)
- 20 g di burro
- 700 g di acqua
- 2 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l ciascuno cubetto)
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 2 cucchiaini di zucchero
- 1 cucchiaino di zenzero, secco, macinato
- 10 g di erba cipollina fresca, in feinen Ringen
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1139 kJ / 275 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 22 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Dahl di lenticchie con spinaci
35 min
Filetto di salmone con porro e patatine novelle
1 godz.
Curry di zucca
1 godz.
Insalata di sedano rapa e mele
10 min
Minestra di patate dolci con spiedino di pollo
30 min
Vellutata di zucca e pomodoro
25 min
Gnocchi di ricotta e barbabietola
1 Std. 30 Min
Zuppa di patate e lenticchie con speck
40 min
Zuppa di verdure e lenticchie rosse
35 min
Insalata di broccoli con pinoli
5min
Zuppa di zucca
35 min
Zuppa d'orzo grigionese
55 min