Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di cipolle, halbiert
- 70 g di sedano rapa, geschält, in Stücken (3 cm)
- 50 g di porri, in Stücken (3 cm)
- 400 g di rapa bianca, geschält, in Stücken (3 cm)
- 20 g di burro
- 700 g di acqua
- 2 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l ciascuno cubetto)
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 2 cucchiaini di zucchero
- 1 cucchiaino di zenzero, secco, macinato
- 10 g di erba cipollina fresca, in feinen Ringen
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1139 kJ / 275 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 22 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di funghi e patate
45 min
Insalata di carote e cavolo cappuccio con feta
15 dk
Zuppa di arance e zucca
35 min
Zuppa di verdure con orzo perlato
1h 15 min
Zuppa di zucca
35 min
Vellutata ai funghi selvatici
Geen beoordelingen
Minestrone
45 min
Risi e bisi
35 min
Zuppa di cavolo con tofu
1 godz. 45 min
Zuppa di zucca
35 min
Zuppa speziata di lenticchie alla marocchina
40 min
Minestra di carote e menta
35 min