![Zuppa di noodle tailandese Zuppa di noodle tailandese](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A336E6B9-2407-4763-B97A-817D0A3C3B54/Derivates/73885609-CF4E-4798-A524-EFB12C24D055.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 1 citronella (lemongrass) fresca, solo la parte interna, a pezzi (3 cm)
- 1 peperoncino rosso
- 200 g di porro, a pezzi (3 cm)
- 300 g di carote, a pezzi (3 cm)
- 2 cucchiai di pasta di curry rosso
- 750 g di acqua
- 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
- 250 g di latte di cocco
- 2 cucchiaio di salsa di soia
- ¼ cucchiaino di sale
- 300 g di filetti di petto di pollo, con la pelle o senza, a fette (1 cm)
- 125 g di spaghetti di riso, secchi (cottura: 8-10 minuti)
- 1 lime, a fettine
- ½ mazzetto di coriandolo fresco (circa 10 g), le foglioline lavate e asciugate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1570 kJ / 374 kcal
- Eiwitten
- 24.4 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa Tom Kha Gai
35min
Knöpfli all’aglio orsino
Geen beoordelingen
Curry panang
45min
Zuppa alla zucca con zenzero, latte di cocco e ceci tostati (12 porzioni)
40min
Polenta con salsa alla panna e champignons
50min
Dip di formaggio fresco ed erbe aromatiche
10min
Salmone con salsa alla senape e all'aneto
1h 30min
Gratin di broccoli e quinoa
1h 10min
Naan al coriandolo
1h 15min
Fonduta moitié-moitié
Geen beoordelingen
Involtini estivi
30min
Manzo alla Stroganoff
45min