Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di asparagi bianchi, pelati, a pezzi (4 cm)
- 100 g di patate, a pezzi
- 50 g di cipolla, a metà
- 1 spicchio di aglio
- 700 g di acqua
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale in pasta
of 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) - ½ - 1 cucchiaino di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe macinato
-
50
g di formaggio fuso
of 50 g di formaggio fresco spalmabile - 100 g di panna acida (20% di grassi)
- 2 - 3 gambi di aneto fresco + q.b. per guarnire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 396 kJ / 94 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Asparagi con patate e salsa olandese allo yogurt
45 Min
Zuppa di porri con fette di pane al prosciutto e formaggio
35 Min
Curry di verdure
1hod.
Dip di formaggio fresco ed erbe aromatiche
10 dk
Vellutata di pomodori
35 Min
Insalata di cetrioli e mortadella
10 dk
Bocconcini di pesce con salsa tartara
50 Min
Pane all'aglio
15min
Salsa olandese
15min
Insalata di barbabietole
10 dk
Insalata di lenticchie con barbabietola e feta
30min
Zuppa di zucca
35 Min