Compatibele versies
Zuppa alla zucca con zenzero, latte di cocco e ceci tostati (12 porzioni)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 138 g di ceci bianchi, in scatola, sgocciolati (peso: 230 g)
- 2 cucchiai di olio di oliva
- ½ cucchiaino di fior di sale
- 1 cucchiaino di pepe di Cayenna macinato
- 1 cucchiaino di erbe aromatiche miste, secche ad es. erbe aromatiche miste italiane
Zuppa alla zucca
- 1400 g di zucca (ad es. zucca Hokkaido), pelata, a pezzi (2 cm)
- 400 g di patate, a pasta farinosa, pelate, a pezzi (2 cm)
- 30 g di radice di zenzero fresco, pelato, a fette (5 mm)
- 1600 g di acqua
- 2 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
- 2 cucchiaini di sale
- 4 pizzichi di pepe macinato
- 30 g di radice di zenzero fresco, fresco, pelato, a fette (5 mm)
- 500 g di latte di cocco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 723.6 kJ / 172.9 kcal
- Eiwitten
- 3.6 g
- Koolhydraten
- 18.2 g
- Vetten
- 8.5 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 512.9 mg
Alternatieve recepten
Baguette di Quiche Lorraine
Geen beoordelingen
Zuppa di noodles con tofu affumicato, spinaci e champignon
35min
Vellutata di zucca e cocco
45 Min
Curry di zucca
1h
Purea di mele per la dispensa
Geen beoordelingen
Asparagi con salsa olandese allo yogurt
30min
Risotto alla barbabietola con saltimbocca
45 Min
Hummus
10 Min
Insalata di broccoli con pinoli
5 Min
Zuppa di rape
30min
Hummus
5 Min
Peperoni con tofu e fagioli
1h