Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 porro, a rondelle (solo la parte bianca)
- 150 g di carote, affettate grossolanamente
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di salame chorizo, a fette
-
750
g di brodo
of 750 g di acqua con 2 cubetti di dado per brodo - 200 g di patate, a dadini
- 1 foglia di alloro secca
- 800 g di ceci, cotti, in scatola, lavati e scolati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1212 kJ / 290 kcal
- Eiwitten
- 12.6 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 18.1 g
- Vezels
- 8.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto ai funghi con insalata di zucca
Geen beoordelingen
Coq au vin
2h
Polpette in salsa spagnola
55 min
Zuppa speziata di lenticchie alla marocchina
40 min
Zuppa di cavolfiore, zucca e broccoli
45 min
Zuppa di patate e lenticchie con speck
40 min
Dal di lenticchie
35 min
Piccata di pollo su ratatouille
40 min
Curry di cavolfiore e lenticchie
45 min
Curry di lenticchie
50min
Zuppa di spinaci e lenticchie
50min
Gamberi al curry
35 min