Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 porro, a rondelle (solo la parte bianca)
- 150 g di carote, affettate grossolanamente
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di salame chorizo, a fette
-
750
g di brodo
of 750 g di acqua con 2 cubetti di dado per brodo - 200 g di patate, a dadini
- 1 foglia di alloro secca
- 800 g di ceci, cotti, in scatola, lavati e scolati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1212 kJ / 290 kcal
- Eiwitten
- 12.6 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 18.1 g
- Vezels
- 8.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto ai broccoli con parmigiano reggiano alle nocciole
40 min
Zuppa di noodle tailandese
35 min
Hamburger di manzo ripieno di formaggio
40 min
Curry di verdure
1h
Blinis ai ceci e pomodori
30 min
Minestra saporita di pasta e verdure
50 min
Riso al pomodoro one-pot
30 min
Pollo con riso alle zucchine e carote
45 min
Curry di cavolfiore e lenticchie
45 min
Pollo al limone
50 min
Risotto ai funghi porcini con brie
35 min
Zuppa di spinaci e lenticchie
50 min