Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano a pezzi (3-4 cm)
- 30 g di pecorino a pezzi (3-4 cm)
- 30 g di pinoli
- ½ spicchio di aglio
- 80 g di foglie di basilico fresco, lavate e asciugate delicatamente
- 130 g di olio extravergine di oliva
- 1200 g di acqua
- 250 g di patate a pezzi (1-2 cm)
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 400 g di pasta secca tipo trenette o linguine
- 100 g di fagiolini verdi a pezzi (3-4 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2217 kJ / 530 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 29 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti al ragù di nocciole
30 dk
Cornetti e carne macinata con composta di mele
55 min
Risotto alla barbabietola con saltimbocca
45 min
Dip di datteri e curry
5 dk
Insalata di cetrioli con vinaigrette all’aneto (TM6)
Geen beoordelingen
Ghackets e hörnli gratinati
1h 10min
Insalata di formaggio con cetrioli e pomodori
Geen beoordelingen
Sciroppo Chai
Geen beoordelingen
Mapo tofu
20 min
Insalata di lenticchie
30 dk
Gamberi in casseruola con vermicelli
30 dk
Lasagne di zucchine e merluzzo
1h