Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di cipolla
- 1 - 2 spicchi di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di vongole fresche, pulite
- 1 pizzico di pepe macinato
- 50 g di vino bianco
-
150
g di brodo di pesce
of 150 g di acqua con 1 cucchiaino di sale - 2 cucchiaini di prezzemolo fresco, tritato, sole le foglioline
- 1 cucchiaino di pangrattato
- ½ cucchiaino di sale (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 980 kJ / 235 kcal
- Eiwitten
- 15.85 g
- Koolhydraten
- 9.08 g
- Vetten
- 14.98 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa olandese
Geen beoordelingen
Burrito
45 min
Bon bon al cioccolato bianco
Geen beoordelingen
Orata al sale
40 min
Ragù di carne alla bolognese
1sa 30 dk
Carciofi alla romana
50 min
Salmone con noodles di zucchine
25 min
Integratore per le difese immunitarie
5 min
Brownies
1h
Spezzatino alla zurighese
50 min
Blanquette di vitello
1h 15 min
Cozze in salsa di pomodoro piccante
45 min