Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tagliatelle
- 10 g di foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 300 g di farina + q.b. per il piano di lavoro
- 3 uova
Sugo di olive e pomodori
- 70 g di Pecorino romano, a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
-
400
g di pomodori perino, tipo San Marzano pelati a cubetti (2-3 cm)
of 400 g di pomodori pelati a cubetti (2-3 cm) - 1 rametto di basilico fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 cucchiaini di sale
- 1 pizzico di pepe
- 120 g di olive nere, denocciolate a metà
- 1200 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2929 kJ / 700 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 87 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa per pizza
35 Min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
45 Min
Risotto allo zafferano di Mund
45 Min
Knöpfli all’aglio orsino
Geen beoordelingen
Gnocchi di patate
1h 15min
Gratin di gnocchi al porro
50 min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Salsa al pomodoro
40 min
Penne alla puttanesca
35 Min
Dolcetti con le prugne
Geen beoordelingen
Salsa al pomodoro
25 min
Gnocchi Tricolore
35 Min