Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di carota, a pezzi (3 cm)
- 20 g di funghi shiitake, secchi, messi in ammollo nell’acqua calda, strizzati
- 30 g di funghi trombetta dei morti messi in ammollo nell’acqua calda, strizzati
- 90 g di pomodoro, tagliati in quattro
- 50 g di funghi cardoncelli, freschi
- 50 g di funghi enoki, freschi
- 20 g di olio di oliva
- 10 g di salsa di soia
- 1000 g di acqua
-
2
cucchiaini colmi di dado per brodo vegetale
of 2 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) - 250 g di noodle spessi (spaghetti cinesi)
- 1 cucchiaino di sale
- 50 g di taccole
- 30 g di gambo di sedano a fette (1 cm)
- ¼ di cucchiaino di pepe macinato
- 1 cucchiaio di aceto
- 20 g di coriandolo fresco, tritato finemente
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2792 kJ / 667 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 104 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry verde di pollo
55min
Zuppa Thai di spaghetti di zucchine
Geen beoordelingen
Condimento alla senape e aceto balsamico
Geen beoordelingen
Dal makhani
Geen beoordelingen
Insalata di verdure con marinata al lime
15 min
Papet vaudois
55min
Involtini primavera
55min
Zuppa asiatica vegana con tofu
1h 30min
Petto d'anatra in salsa di zenzero e arance, purè di patate e fagiolini
1 Std. 10 Min
Smoothie al mango
5min
Napa Kimchi
86 Std.
Salsa all'aglio
10 min