Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ cucchiaino di pepe in grani
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate + i gambi
- 20 g di succo di limone (½ limone)
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di vino bianco, secco
- 300 g di acqua
- 700 g di polpo fresco o decongelato, a pezzi
- 1000 g di molluschi conchigliferi (cozze, vongole, fasolari...)
- 300 g di molluschi cefalopodi tagliati ad anelli (seppie, calamari, totani...)
- 200 g di crostacei puliti e sgusciati (gamberi, gamberetti, mazzancolle, cannocchie, scampi...)
- 300 g di insalata mista a foglie piccole
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1402 kJ / 335 kcal
- Eiwitten
- 39.7 g
- Koolhydraten
- 5.6 g
- Vetten
- 17.3 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Purè di patate
50min
Uova sode
20 Min
Risotto zucca e pancetta
25 Min
Risotto ai funghi con insalata di zucca
Geen beoordelingen
Purea di patate
45 Min
Polpette al sugo
45 Min
Uova sode
20 Min
Bocconcini di pollo al limone
45 Min
Scaloppine ai funghi
40 Min
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40 Min
Ragù di carne alla bolognese
1 Std. 30 Min
Dado vegetale
1 Std.