Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ cucchiaino di pepe in grani
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate + i gambi
- 20 g di succo di limone (½ limone)
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di vino bianco, secco
- 300 g di acqua
- 700 g di polpo fresco o decongelato, a pezzi
- 1000 g di molluschi conchigliferi (cozze, vongole, fasolari...)
- 300 g di molluschi cefalopodi tagliati ad anelli (seppie, calamari, totani...)
- 200 g di crostacei puliti e sgusciati (gamberi, gamberetti, mazzancolle, cannocchie, scampi...)
- 300 g di insalata mista a foglie piccole
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1402 kJ / 335 kcal
- Eiwitten
- 39.7 g
- Koolhydraten
- 5.6 g
- Vetten
- 17.3 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Muffin al cioccolato
45 min
Cantucci al cioccolato con pistacchi
2 godz.
Albumi montati a neve
5 dk
Risotto ai funghi con insalata di zucca
Geen beoordelingen
Guacamole
5 dk
Contorno di verdure
25 min
Couscous con triglie rosse e peperoni
30 dk
Torta al limone cotta a vapore
2h 20min
Stufato di fagioli con polpette
Geen beoordelingen
Pesce al vapore con verdure miste
1h 15 min
Risotto ai frutti di mare
1h 15 min
Funghi all'aglio
20 min