Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ cucchiaino di pepe in grani
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate + i gambi
- 20 g di succo di limone (½ limone)
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di vino bianco, secco
- 300 g di acqua
- 700 g di polpo fresco o decongelato, a pezzi
- 1000 g di molluschi conchigliferi (cozze, vongole, fasolari...)
- 300 g di molluschi cefalopodi tagliati ad anelli (seppie, calamari, totani...)
- 200 g di crostacei puliti e sgusciati (gamberi, gamberetti, mazzancolle, cannocchie, scampi...)
- 300 g di insalata mista a foglie piccole
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1402 kJ / 335 kcal
- Eiwitten
- 39.7 g
- Koolhydraten
- 5.6 g
- Vetten
- 17.3 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesce al vapore con verdure miste
1 Std. 15 Min
Parmigiano grattugiato
5min
Spigole all'acqua pazza
30min
Asparagi con patate e salsa olandese allo yogurt
45min
Polpettone di carne ai funghi
1h 30min
Pesce al vapore con verdure miste
1 godz. 20 min
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40min
Dado di carne
45min
Soufflé al cioccolato
Geen beoordelingen
Mousse di tonno
10min
Cannelloni
1 godz. 20 min
Petto di pollo con funghi e verdure
1h