Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 40 g di olio extravergine di oliva, + q.b. per ungere
- 50 g di latte
- 1 cucchiaino di zucchero
-
½
cubetto di lievito di birra (20 g)
of 1 bustina di lievito secco - 250 g di acqua, tiepida
- 600 g di farina + q.b. per infarinare
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 300 g di mozzarella, a pezzi
- 2 - 3 cucchiai di olio extravergine di oliva
-
600
g di salsiccia di maiale, affumicata, a pezzi (2-3 cm)
of 600 g di salsiccia cruda, a pezzi (2-3 cm) - 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 2784 kJ / 665 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 37 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spezzatino alla zurighese
50min
Trancetti cioccolatte
1h 55 min
Bocconcini di pollo e peperoni con pappardelle
40min
Scaloppine ai funghi
40min
Sformato di pasta
50min
Gratin di patate
1 Std. 10 Min
Sformato di pollo e pancetta
1 Std. 10 Min
Fagotto napoletano
2h 15 min.
Rotolo funghi e peperoni
2h 15 min.
Biscotti tipo Oreo®
3 Std. 50 Min
Manzo alla Stroganoff
45min
Empanada di tonno
1 Std. 10 Min