Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 spicchi di aglio
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 900 g di carne di agnello per spezzatino, disossata, (3 cm x 3 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 3 pizzichi di pepe macinato
- ½ cucchiaio di paprica
- 2 cucchiai di aceto
- 1 rametto di timo fresco
- ½ cucchiaino di origano fresco
- 1 foglia di alloro secca
- 50 g di vino bianco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1418 kJ / 339 kcal
- Eiwitten
- 14.84 g
- Koolhydraten
- 1.17 g
- Vetten
- 30.57 g
- Vezels
- 0.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto alla milanese
30 min
Riso al latte
1h
Frittelle di patate
45 min
Stufato di manzo con patate e pasta
Geen beoordelingen
Insalata di couscous
50 min
Baguette
4h
Pepata di cozze
55min
Salsa al pomodoro
40 min
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1 godz. 5 min
Spezzatino di agnello
1h 45 min
Polpette di carne in salsa di funghi
35 min
Spezzatino di manzo con patate
1h 10 min