Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 spicchi di aglio
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 900 g di carne di agnello per spezzatino, disossata, (3 cm x 3 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 3 pizzichi di pepe macinato
- ½ cucchiaio di paprica
- 2 cucchiai di aceto
- 1 rametto di timo fresco
- ½ cucchiaino di origano fresco
- 1 foglia di alloro secca
- 50 g di vino bianco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1418 kJ / 339 kcal
- Eiwitten
- 14.84 g
- Koolhydraten
- 1.17 g
- Vetten
- 30.57 g
- Vezels
- 0.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polenta con ragù di funghi
45 min
Petto di pollo al Metaxa
1 Std.
Pollo con crema di verdure
50 min
Spaghetti alla carbonara
35 min
Ragù di carne alla bolognese
1 godz. 15 min
Bocconcini di pollo e peperoni con pappardelle
40min
Minestrone
45 min
Agnello al curry indiano
1h 30min
Flammkuchen con asparagi e prosciutto
Geen beoordelingen
Spaghetti al ragù bianco di agnello
50 min
Polenta
1 Std.
Stufato di fagioli bianchi con finocchi e salsiccia
55 Min