Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta fresca
- 200 g di farina tipo 00
- 130 g di semola di grano duro
- 2 uova
- 5 tuorli
Farcia
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
- 8 tuorli
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
Salsa al pecorino
- 140 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di latte intero
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 500 g di guanciale a listarelle
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3458.7 kJ / 826.7 kcal
- Eiwitten
- 46.5 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 52 g
- Verzadigd vet
- 13.5 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 1575.2 mg
Alternatieve recepten
Lasagne funghi e salsiccia
1 Std. 40 Min
Tagliatelle verdi alla rucola e pomodorini
45min
Semifreddo all'amarena
9 Std.
Cheesecake al melone
5 Std. 30 Min
Spaghetti alla "carbonara sbagliata"
30 Min
Polpette di pane di mais
1 Std. 10 Min
Capesante gratinate
25 Min
Tagliatelle con ragù di verdure (senza glutine)
30 Min
Risotto alla carbonara
2h
Asparagi fritti con salsa olandese
1 Std.
Bruschetta salsiccia e Gorgonzola
20 min
Risotto zafferano e speck
35min