Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 220 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
-
20
g di lievito fresco, sbriciolato
of 2 cucchiaini di lievito secco -
400
g di farina manitoba
of 400 g di farina per pizza - 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 60 - 80 g di peperone giallo, a cubetti (1 cm)
- 60 - 80 g di peperone rosso, a cubetti (1 cm)
- 500 g di funghi champignon, puliti, a fette sottili
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 2 peperoncini rossi piccanti freschi, senza semi
- 20 g di latte, per spennellare
- Voeding
- per 8 porzioni
- Calorieën
- 1406 kJ / 336 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di lenticchie con barbabietola e feta
30min
Salmone all'arancia con couscous di broccoli
25 min
Insalata di würstel e formaggio (TM6)
Keine Bewertungen
Menu: Zuppa di topinambur, barbabietole alla wellington con verdure al forno, trifle di panpepato
3h
Parmigiana di melanzane
2h
Flammkuchen vodese
1h 30min
Focaccia con salsiccia
2h
Fagotto napoletano
2 Std. 15 Min
Focaccia di patate
2 Std. 50 Min
Pizza ai peperoni
1h 55 min
Pizza margherita
2h 10 min
Torta al cioccolato e fragole
4 Std. 45 Min