Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 2 spicchi di aglio
- 2 - 3 rametti di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 400 g di pomodori ciliegino a metà
- 40 g di Parmigiano a pezzi (2-3 cm)
- 15 - 20 g di funghi porcini secchi, precedentemente ammollati in acqua tiepida per 20 min. e strizzati
- 300 g di melanzane, la polpa a cubetti (1-2 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 350 g di pasta secca tipo bucatini
- 1 pizzico di pepe, macinato fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1992 kJ / 476 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sugo alla bolognese
3h 15 min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
45min
Pasta con salsa al tonno
30min
Pasta al tonno e melanzane
30min
Farfalle asparagi, pancetta e zafferano
35 Min
Linguine alla carbonara di zucchine
Keine Bewertungen
Penne alla puttanesca
35 Min
Penne all'arrabbiata
Keine Bewertungen
Farfalle al sugo di piselli e prosciutto
45min
Maccheroncini al forno con melanzane e pomodorini
30min
Insalata di pasta con tonno e pesto
30min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25 min