Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di Parmigiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 cipollotti a metà
- 1 pezzetto di zenzero fresco
- 300 g di piselli surgelati
- 120 g di acqua
-
½
cubetto di dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
of ½ cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa - ½ cucchiaino di sale
- 320 g di pasta secca tipo farfalle
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 20 g di burro
- 150 g di prosciutto crudo dolce a listarelle
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2209 kJ / 528 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Farfalle asparagi, pancetta e zafferano
35 min
Polpettine di carne con purea di patate
1h
Paccheri con sugo e ricotta di pecora
20 min
Tagliatelle di carote e zucchine
Geen beoordelingen
Penne pisellini, funghi e speck
30 Min
Farfalle al prosciutto e piselli
45 min
Pasta e fagioli
50 min
Spaghetti alla carbonara
30 Min
Pasta e piselli
35 min
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1h
Penne al tonno
35 min
Penne broccoli, salsiccia e olive
40 Min