Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 130 g di olive nere, denocciolate
- 30 g di filetti di acciuga, sott'olio sgocciolati
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di polpa di pomodoro a pezzi in scatola
- 20 g di capperi sotto sale, sciacquati per dissalarli
- 1 pizzico di sale
- 360 g di pasta secca tipo penne rigate
- 1 pizzico di pepe
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2006 kJ / 479 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 69 g
- Vetten
- 18 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Paccheri con sugo e ricotta di pecora
20 Min
Asparagi con patate e salsa olandese allo yogurt
45 Min
Riso Casimiro (8 porzioni)
1 Std.
Spaghetti alla carbonara
35 Min
Orecchiette e broccoli alla marinara
45 Min
Tagliatelle ai funghi
1 Std.
Riso al pomodoro one-pot
30 min.
Maccheroni dell'alpigiano
30 min.
Penne all'arrabbiata
Geen beoordelingen
Spaghetti alla carbonara
30 min.
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1 Std.
Gnocchi Tricolore
35 Min