Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di scalogno
-
1
peperoncino rosso piccante piccolo, senza semi
of 1 pizzico di peperoncino piccante piccolo, senza semi - 20 g di olio extravergine di oliva
- 280 g di salsiccia cruda, spellata e a pezzi (2-3 cm)
- 8 olive verdi, denocciolate, a metà
- 8 olive nere, denocciolate, a metà
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 700 g di acqua
- 350 g di pasta secca tipo penne rigate di ottima qualità
- 300 g di cimette di broccoli a metà
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2494 kJ / 596 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto ai funghi con insalata di zucca
Geen beoordelingen
Sugo alla bolognese
3h 15min
Farfalle al prosciutto e piselli
45min
Pasta al tonno e melanzane
30 min
Orecchiette e broccoli alla marinara
45min
Cornetti con carne macinata
30 min
Tortiglioni salmone e gamberetti
40min
Tortiglioni al pollo e olive nere
35 min
Bucatini alle melanzane, pomodori e funghi porcini
50min
Conchiglie al sugo di cavolfiore in bianco
35 min
Pasta e piselli
35 min
Penne al tonno
35 min