Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di Parmigiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 2 mazzetti di basilico fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe, macinato fresco
- 500 g di pasta secca tipo paccheri
- 180 g di ricotta di pecora fresca (o ricotta vaccina a piacere)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1638 kJ / 391 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta con salsa al tonno
30 dk
Rösti di verdure con crema ai funghi
1sa 15 dk
Pancakes
40min
Asparagi con patate
50min
Pancakes
45 dk
Bucatini all'amatriciana
45 dk
Penne alla puttanesca
35min
Farfalle al sugo di piselli e prosciutto
45 dk
Pappardelle al forno con ragù di carne e ricotta
1sa 30 dk
Pollo alla pechinese
Geen beoordelingen
Pasta integrale con crema di ceci e gamberetti
35min
Focaccia con patate e rosmarino
2sa 35 dk