![Paccheri con sugo e ricotta di pecora Paccheri con sugo e ricotta di pecora](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/39EDAAAA-F4D6-4886-B99B-26F85D538DFF/Derivates/4bfc5c0a-5407-432d-b0cf-e853325f846d.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di Parmigiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 2 mazzetti di basilico fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe, macinato fresco
- 500 g di pasta secca tipo paccheri
- 180 g di ricotta di pecora fresca (o ricotta vaccina a piacere)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1638 kJ / 391 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tumbet (gratin di verdure di Maiorca)
1h 15min
Crema Thermomix®
45 Min
Lasagne al forno
2h 30min
Orecchiette e broccoli alla marinara
45 Min
Bucatini all'amatriciana
45 Min
Spaghetti alla carbonara
30min
Penne alla puttanesca
35min
Farfalle ai quattro formaggi
20min
Lasagne classiche
2h
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1h 25min
Gnocchi Tricolore
35min
Pappardelle al forno con ragù di carne e ricotta
1h 30min